Steve and Lori have lived in this house for many years. They love their home and the area. Their kitchen was almost 20 years old and was ready for an update. Their design offered some challenges with five openings, a large window, and a partial galley design. We worked closely with them until we found the design that worked best. The new kitchen is brighter, more open, offers much more storage and counter space, and the traffic flow is much better. Lori has decorated for the holidays and is ready to enjoy her new kitchen with her children and grandchildren. We wish them many more happy years in their home.

 

This clean beautifully maintained kitchen needed to be updated. The room presented many challenges with five openings, a large window, and a partial galley layout.

 

The new design completely changed the traffic flow, added much more storage and needed counter space and lightened and brightened the room making it appear larger. Photo Credit: Nicola Richard